Forside Sitemap  


Produkter
 

ApodanNordic har siden 1962 været leverandør af farmaceutisk emballage til apotekerne og den farmaceutiske industri. I de seneste år er vores produktsortiment blevet tilpasset og styrket, så det lever op til de stigende krav til farmaceutisk emballage og dokumentation. Det kalder vi "Compliance In Packaging".

ApodanNordic produkter
Vi arbejder indenfor udvikling, fremstilling og salg af farmaceutiske emballager. De anvendte materialer er glas, plast, gummi og aluminium. Der er hele tiden mere end 1600 artikler på lager, og baseret på dette store sortiment af standardartikler kan vi levere den komplette emballage og derved sikre fuld kompatibilitet: - gummiprop, aluminiumskapsler og injektionsflaske - skruelåg, indsats og dråbeflaske. Vores produktsortiment omfatter ligeledes kapsellukkeudstyr til krympekapsler (crimp caps) samt forskellige papvarer. Udvikling af emballager til specielle formål udføres i nært samarbejde med kunden.

DUMA pharma-beholdere
Beholdere til tabletter og andre faste lægemidler, eller til anvendelser hvor der stilles samme høje krav med hensyn til kvalitet, pharmakopé-godkendte plastkvaliteter og registreringsdokumentation. Til disse anvendelser er vi i samarbejde med Gerresheimer Værløse i stand til at tilbyde hele Duma sortimentet, der er markedets mest omfattende indenfor en række unikke emballageløsninger. Serien går fra 15ml op til 3000ml med mulighed for forskellige lågtyper. Mest kendt er Duma Handy Cap, der er et snap-låg med forsegling. Men også Duma MG og Duma Twist-Off, med skruelåg hhv. til påtrykning og påskruning, er blevet meget populære. De opfylder endvidere krav til børnesikkerhed og findes også i bruger- og patientvenlige versioner. Som distributør for Gerresheimer Værløse lagerfører ApodanNordic hele DUMA serien, som består af; DUMA Standard, DUMA Special, Dudek, DUMA MG / Multi-Grip, DUMA Twist-Off, DUMA Twist-Off Q, DUMA Rectangular, DUMA Pocket samt den nyligt lancerede DUMA Colours.
Ønsket om at kunne levere kundetilpassede og færdige emballageløsninger har gjort, at vi har investeret i en maskinlinie til samling af forskellige emballagekomponenter. Disse bliver pakket efter ønske og evt. sendt til bestråling eller anden ekstern behandling efter kundernes ønske. På den måde reducerer vores kunder både leveringstiden og produktionsomkostningerne ved at bruge ready-to-use emballage, pakket til brug i steril produktion.

Kontakt os for produktoplysninger og services på
packaging@apodanpharma.dk
ApodanNordic PharmaPackaging tilbyder kundetilpassede montageløsninger.